Qui som?

Els inicis del nostre gremi va ser als anys 70

Primer vam començar com un grup de col.legues professionals que tenien la necessitat de fer tasques junts i es va muntar una junta que es reunia en una perruqueria per tal de tenir un recolzament comú. Els estatuts es van fer als inicis per aportar un ordre als profesionals del Bages i així començar un camí en comú que fins el dia d’avui a estat en funcionament i el nostre grup de professionals ha crescut fins tenir el centenar de gremiats.

La junta actual la formen:

Ignasi Nadeu Ferrer (President)

Mercè Torres Vidal (Vicepresident)

Francesc Masachs Vendrell (Secretari)

Joan Josep Martínez Espinalt (Tresorer )

Vocals:

Carme Fusté Muñoz

María Josep Vivancos Bessa 

María Rosa Casanova Freixa

Olga Huete Gómez

Sílvia Muntané Porredón

Rosa Closa Figuls

Les persones que forem la junta, tenim la voluntat d’ajudar als socis i nou vinguts per tal que si tenen dubtes, els cal assessorament o simplement volen compartir experiència siguin recolzats i escoltats de manera proactiva.
Els que estem a la junta fem causa comú per fer possible els esdeveniments com ara cursos, tallers, festes. Estem sempre en xarxa amb col.laboradors, fem el manteniment del nostre local i mantenim l’ordre del nostre gremi en el seu dia a dia per tal que tothom sigui acollit amb repecte i professionalitat.
Fem reunions mensuals i estat de comptes anuals.
Els nostre interés principal és proporcionar formació i participació.
Volem impregnar el nostre gremi dels nostres valors cap a la nostre comunitat que és l’unió, el respecte entre nosaltres com a professionals i persones, l’implicació de tots nosaltres és fonamental per fer comunitat, la tradición de tots aquests anys junts, i fer les coses bé perquè estimem la nostre feina.

Tots junts fem xarxa!!!